Wij willen onze klanten graag een totaalpakket bieden. Om die reden kunt u bij ons ook terecht voor aan Orca gerelateerde hardware. Denk hierbij aan barcodescanners, (rugged)tablets, explosie veilige Atex tablets, tabletsteunen, tablethoesjes, styluspennen, laders, powerbanks en usb-kabels. Ook de barcodelabels kunt u bij ons verkrijgen.

 

Enkele voorbeelden van tablet bescherming en een steun. De tablethoezen zijn naast de gangbare zwarte uitvoering, ook verkrijgbaar in opvallende kleuren die wellicht matchen met uw huisstijl.

Wij willen onze klanten graag een totaalpakket bieden. Om die reden kunt u bij ons ook terecht voor aan Orca gerelateerde hardware. Denk hierbij aan barcodescanners, (rugged)tablets, explosie veilige Atex tablets, tabletsteunen, tablethoesjes, styluspennen, laders, powerbanks en usb-kabels. Ook de barcodelabels kunt u bij ons verkrijgen. Enkele voorbeelden van tablet bescherming en een steun. De tablethoezen zijn naast de gangbare zwarte uitvoering, ook verkrijgbaar in opvallende kleuren die wellicht matchen met uw huisstijl.