Jazeker, met de Orca V11 applicatie kun je o.a. de onderstaande onderhoudsobjecten registreren: Blusmiddelen Verlichting Rook-, hitte-, en gasmelders Blusdekens Droge blusleidingen Hydranten en hydrantkasten EHBO-, BHV- en ADR-koffers AED's  Ademluchttoestellen Ladders, steigers en opstapjes Valbeveiligingen PBM's Keerkleppen Brandmeldinstallaties Ontruimingsinstallaties Inbraakbeveiligingssystemen Camerabewakingssystemen Airco's NEN 3140 CV installaties Reddingsvesten en duikuitrustingen Brandwerende afdichtingen (via ORCA  Qlog)

Het voordeel van een applicatie waarmee je offline kunt werken is dat je in een ruimte waar je geen netwerkdekking hebt gewoon je controle en onderhoudswerkzaamheden kunt registreren in je tablet.

Nee, Orca Tablet werkt niet op een IOS besturingssysteem. Orca Tablet is een Android applicatie. Orca Kantoor is een Windows applicatie. Orca Portaal is een web applicatie.

Orca Tablet en Orca Kantoor horen bij elkaar. Orca tablet is een applicatie voor de onderhoudsmonteurs in de buitendienst. Orca Kantoor is een applicatie voor de medewerk(st)er(s) op kantoor. Het optionele Orca Portaal maakt het mogelijk om uw opdrachtgevers online inzage te geven in de status van het uitgevoerde onderhoud per bezoeklocatie.

Bij Vebeco kunt u terecht voor het ontwerpen en produceren van uw barcode of QR code labels.

Orca werkt met barcode of QR code labels. De meeste klanten gebruiken barcode labels. Via een scanner leest Orca Tablet de barcodes of de QR codes in. Ze kunnen ook handmatig ingevoerd worden in Orca Tablet.

Nee, met Orca is het niet mogelijk om automatisch klanten te plannen. Dit is een bewuste keuze van Vebeco omdat wij van mening zijn dat dit in de praktijk niet werkt.