Toch spannend en een serieuze zaak om alle gegevens te gaan digitaliseren. Wie ga ik dit toevertrouwen? Uit eigen ervaring kan ik u melden dat Vebeco een uitstekende partner is om mee samen te werken. Voor mij persoonlijk was het belangrijk dat ik makkelijk en snel antwoorden kon vinden om met het systeem te kunnen werken. Als je onderweg bent en het lukt even niet, dan wil je snel een antwoord. Marc van Buel vervuld hierbij een cruciale rol, de lijnen zijn kort, een vraag is zo gesteld en hij heeft altijd een oplossing. U kunt dit met een gerust hart aan Vebeco toevertrouwen. 

Frank van VuurenVan de Water Brandbeveiliging - Almkerk

 Voorheen hadden wij alles in Excel sheets en schreven we de servicebonnen. Dit betekende dat wij op locatie alles op papier bijwerkten en daarna op kantoor het Excel sheet aanpasten. Dit werkte prima, mede omdat we ook niet anders gewend waren. Maar ik wou meer inzicht in het onderhoud, te gebruiken materialen en minder papierwerk. Hiervoor heb ik lang gezocht naar een goed software pakket waarbij we het onderhoud van de diverse middelen die we keuren konden bijhouden. Ik zocht een pakket wat prijstechnisch aantrekkelijk was, maar ook nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden bood voor de toekomst. Uiteindelijk is de keus op Orca gevallen. We zijn nu bijna 2 jaar met Orca bezig, en ik kan me eigenlijk niet meer voorstellen om weer naar de papier versie te gaan. Er is veel meer inzicht in het onderhoud, materialen en de servicebonnen. Het invoeren lijkt in eerste instantie tijd te kosten, maar als je hier eenmaal aan gewend bent scheelt dit behoorlijk wat tijd, ook op kantoor. Het 2e jaar dat je een klant bezoekt heb je er helemaal profijt van. Alleen nog een kwestie van de status bijwerken en de gebruikte materialen toevoegen. Met Orca besparen we veel tijd, daarnaast kun je de gegevens veel beter vastleggen en beheren. Een professionalisering die in deze tijd eigenlijk wel noodzakelijk is. 

Armand TeubenTeuben brandbeveiliging - Hoogezand

Wij werken erg prettig met het systeem van Vebeco. Wij werken dagelijks met het programma Orca en dat gaat zonder meer zonder problemen, in het begin zaten er hier en daar nog wat kleine foutjes maar die werden snel opgelost door middel van een update. Door Orca hebben wij een goed overzicht gekregen van ons klantenbestand. Ook werken wij met een tablet die gebruikt wordt door onze monteur. Deze is gekoppeld met onze vaste computer en daardoor kunnen wij makkelijk communiceren en gegevens overzetten terwijl de monteur op locatie is. 

Fons GeretsRoyal Safety Group - Oostvoorne

 Terwijl we voor het toestel staan worden alle toestelgegevens snel en doeltreffend ingevoerd in Orca Tablet. De applicatie kent de merken en typen en handige functies zorgen voor nog snellere invoer. De invoer gaat absoluut sneller en dan schrijven. Ook de gebruikte materialen worden direct ingevoerd en de klant kan een digitale servicebon aftekenen. Heerlijk papierloos werken! Na synchronisatie komen op kantoor alle gegevens binnen. Een inspectierapport voor de klant of toezichthouder kan dan met een druk op de knop worden opgesteld. 

Jos HeuvelmansHof Heuvelmans Protection - Sittard

Door het gebruik van Orca is onze bonnen, offerte en factuur structuur enorm verbeterd. Hierdoor wordt de klant sneller en beter geholpen en hebben wij een beter inzicht. Door de voortdurende ontwikkeling van Orca blijft de software actueel en steeds breder inzetbaar. 

Erik BenninkeFBé Beveiligingen - Gouderak

 Wij zijnsinds 2015 in bezit van Orca en wij zijn uiterst tevreden over dit softwaresysteem. Voorheen werd alles met de hand opgeschreven en dit is behoorlijk omslachtig en soms onleesbaar. De investering om dit systeem aan te schaffen is zeker het overwegen waard. Verder is er een goede helpdesk die snel en adequaat reageert. Een aanrader! 

Robert LiebrandBrandbeveiligingsbedrijf Liebrand - Ulft

 Wij werken vanaf het begin van de landelijke uitrol (eind 2014) met Orca en de monteurs moesten er eerst even aan wennen om van het papier naar digitaal te gaan, maar nu willen ze niet meer zonder, Ik heb uitgerekend dat het op kantoor zeker 1 uur per dag scheelt met looplijsten op orde maken en certificaten maken en ook voor de monteurs scheelt het zeker 30 minuten per dag, omdat het snel, effectief en simpel werkt met een duidelijke loopvolgorde. 

Peter van WijkP&G Safety - Gameren